Kyllä tämä liikenteen paljous on edelleen Kamille aika iso juttu. Vaikka eihän täällä Naantalissa edes kauheaa kuhinaa ole, mutta kun vertaa siihen mihin Kami Australiassa oli tottunut (eli ei mitään missään), niin eipä se ole ihme, että autoja vähän kytätään.

Parina ekana päivänä Kami ei muistaakseni pahemmin liikennettä kytännyt, kun oli vaan kiire kulkea jaloissa. Nyt kun oltiin juhannus poissa autojen mölystä niin taas ne vähän jännittää. Parina päivänä ollaan käyty pikkulenkit porukalla eli Lasse ja äitinsä on ollut mukana, jolloin päästään siitä, että Kami jää tollottamaan autoja, kun osa laumasta silti jatkaa matkaa ja tulee kiire mukaan. Yksin kun olen sen kanssa liikkeellä, on tuo ongelma, että mä joudun pysähtymään remmin mitan päähän myös ja lenkki tyssäilee koko ajan.

Tänään käytiin kiertelemässä Retun kanssa maailmaa ja alku menikin hyvin, mutta sitten oli liikaa ruohonleikkuria, traktoria ja muuta ja Kami aloitti vaan kiskomaan kotiin päin :( Me jatkettiin Retun kanssa talsimista ja annoin kaverin rimpuilla, mutta lenkki tehtiin loppuun niinkuin olin suunnitellut.

Toivottavasti se pian tottuisi liikenteeseen, että voisi ruveta keskittymään remmissä nätisti kulkemiseen, tällä hetkellä se on mahdotonta kun autot vie kaiken huomion...

Eilen kävästiin Naantalin rannassa pikavisiitillä, siellä ihmispaljoudessa Kami kyllä kulki ihan nätisti. Oli niin paljon ihmisiä (ja toisaalta vähän autoja) ettei ehtinyt jäädä toljottamaan mitään yksittäistä kulkijaa. Jopa namit maistui lenkin ohessa.