Eilen alkoi Kamilla vähän jo sujua toi "lenkkeily". Päivällä käytiin Naantalin rannassa pikkulenkki eli autolla Kuparivuorelle ja sieltä tallusteltiin rantaan jätskille/huilitauolla ja sitten takasin. Ihmisä vähän toljoteltiin, mutta mitään häslinkiä Kami ei järjestänyt.

Illalla käytiin vielä pari pikkulenkkiä lähimaastoissa ja nekin meni paremmin kuin koskaan, ei enää sitä pyristelyhyörinää ja tarjosi vähän väliä katsekontaktiakin, josta tietenkin aina namia naamaan. Vielä kun saisi sen hoksaamaan, että lenkillä vois käydä tarpeillaan, niin saisi vähentää tossa talojen takanurmella pyörimistä, kun Kami alkaa koko ajan tehdä tarpeitaan lähempänä toisen talon pihojen pensasaitaa ja joku kertaa se ryysää vielä jonkun pihalle sontimaan... Tänäänkin yritin aamulla mennä takapihan sijasta remmissä tarpeidentekolenkille, mutta sehän pidätteli niin kauan että luovutin ja mentiin "vessaan"... Ja aamulla sillä sentään on kovakova hätä.

Eilen illalla se sitten nollasi hyvän käytöksensä olemalla pari tuntia ihan täysi riiviö... Onneksi suurimman osan riekkumisesta vastaanotti Kamin bestis Anu Saukko, mutta kyllä mäkin sain osani hampaista ja hyppimisestä... Ja just kun mä nousin sohvalta viemään sitä pihalle, niin se ehti pissata omaan sänkyynsä. Huokaus.