Eilen päivällä meilailtiin toisen kelpien pennun omistajan kanssa edestakas, kun yritettiin sumplia päiviä pentuagilitykurssille. Nämä treenit alkaa vasta lokakuun lopulla, mutta kaikesta agilitysurffauksesta tuli mulle ihan kauhea kaiho agilitykentälle. Eipä auttanut muu kuin lähteä aikasin töistä, napata Kami autoon ja suunnata ATT:n kentälle leikkimään.

Leikkiä se kentällä olo tosiaan oli, siksi otsikossakin "agilitaa" lainausmerkeissä. Mutta hauskaa meillä oli ja mä pääsin edes vähän fiilistelemään :-) Kokeilinpa piruuttani keinua ja Kami meni sen pari kertaa remmissä täysin hätkähtämättä. Laskin keinun itse, ettei se kolahda, mutta ehtipä Kami kerran sen itsekin maahan kolauttaa eikä sekään ollut mikään juttu, hyvä homma! Muuten juostiin siivekkeiden välistä lelulle ja riepoteltiin sitä pitkin kenttää ja tottakai putken läpi juoksenneltiin, ihan luvan kanssa tosin, omin luvin en anna Kamin sinne säntäillä. Renkaan läpi (minikorkeudella) Kami meni kerran ja puolikkaat kepit sain kerran ohjattua.

Parin minuutin jälkeen pidettiin tauko ja käytiin vähän kävelylle ja sen jälkeen oli tarkotus vielä pikkasen leikkiä, mutta kentälle oli tullut jo muita ja parin putkeen menon jälkeen Kami äkkäsi koiran toisella kenttäpuoliskolla ja karkasi sinne. Toinen koirakin sattui olemaan pentu, kerrynterrieri 8kk, joten päästettiin pennut sitten leikkimään keskenään. Leikin jälkeen Kami meni vielä putkeen pari kertaa vaikka toisella puolella kenttää koira olikin ja sitten lähdettiin jäähdyttelylenkille ja kotia. Oli kivaa!