Laitetaas vähän muistiin tämän hetkisen "projektin" edistymistä. Homman nimi on siis noutokapulan (tai muun esineen) PITO. Kamihan tuo esineitä hyvin mulle, mutta koska on hommasta niin innoissaan, niin niitä esineitä pyöritellään suussa, tiputellaan ennen aikojaan ja häslätään joka tavoin. Puisen noutokapulan paiskomisesta laminaattiin tulee muuten yllättävän iso kolina...

Nyt sitten otin työn alle kapulan pitämisen suussa ilman pyörittelyä. Tiistaina aloitin nälkäisen koiran ja messuostoksen kera. Ensin tuli taas monta toistoa lattialta nostoa kapulaa kohti mun varpaita heittäen. Sitten keksin pitää kapulaa kädessäni ja antaa koiran tarttua siihen ilman että irrotan kapulasta. Näin sain homman vietyä siihen asti, että koira nappaa kapulasta kiinni ja pitää kiinni, kunnes naksautan ja palkkaan. Ja se jopa haraa vastaan jos yritän vetää kapulaa eli ote on hyvin vahva!

Eilen otin lisää toistoja kapulasta kiinni pitäen, sekä muutaman noston maasta. Ekalla maastanostolla kapulaa taas mällättiin suussa, mutta kun palkkaa ei tullut, tuli toinen nosto käteen ja taas sain vetää vastaan ja kapula pysyi suussa.

Tästä jatketaa pikkuhiljaa eteenpäin, täytyy vaan katsoa, että vaatii nyt joka kerralla, että kapulasta ei irroteta vaikka mä vedän sitä, kunnes annan luvan (toistaiseksi lupana naksu, myöhemmin vaihtuu takaisin irti-sanaan).

Eiköhän se siitä, kun nyt keksin vihdoin tavan miten tota pitoa saa harjoteltua! Treenit vaan täytyy ajoittaa ennen iltaruokintaa, että olisi nälkä ja palkan täytyy olla HYVÄÄ.