Eilen oli ensimmäinen tapaaminen talotoimittajan kanssa. Alustavan tarjouksensa sai ekana valmiiksi Lappli, joten sieltä siis aloitettiin. Nyt alkaa taas tuntua homma paljon konkreettisemmalta. Vielä kun tulisi kunnalta vastaus suunnittelutarveratkaisuun, jolloin vasta varmistuu tonttikauppa... Tänään käydään tarjousta läpi Mammuttihirren kanssa ja perjantaina on vuorossa Jukka-talo.

Puustellin kanssa pitäisi varata aika, että päästään suunnittelemaan keittiötä, jolloin saadaan myös tieto, minkälaiset ikkunat keittiöön voi laittaa ja minne, sekä tietty vesi-/viemäriputkien paikat ja mihin tarvitaan sähkövä. Keittiön suunnittelua mä tässä jo odotankin sormet syyhyten, se on hauskaa!

Eilen tuli käytyä myös Kamin kanssa oikein juoksulenkillä! Ostin pari viikkoa sitten vetovyön ja joustavan vetoliinan ja kylläpäs oli hauska juosta, kun oli vetoapua. Ja Kami oli ihan pro veturi! Meni oikein tasasta vauhdikasta ravia. Loppumatkasta tietty alko jo penkan hajut taas vähän kiinnostamaan ja annoin sen rauhassa välillä nuuhkutellakin, ettei tule liikaa "rääkkiä". Vaikka kyllähän se olen minä jolta ensiksi kunto loppuu. Matkaa kertyi kartan mukaan 5,3 km ja se on mun mielestä aika hyvä saavutus kokemattomalle juoksijalle ja niinkin vauhdikkaalla menolla kuin mitä meillä oli. Saas nähdä lisätäänkö Kamin harrastuksiin vielä joskus canicross...