Keskiviikkona käytiin lenkkeilemässä Parmanharjulla Tainan ja Kiistan kanssa. Kyllä taas riitti kelpie-lapsilla vauhtia Nauru Ennen lenkkiä ehdin ottaa muutaman ihan lyhyen seuruupätkän parkkiksella ja pari liikkeestä seisomista (lelu takapalkkana). Lenkin jälkeen treenattiin vielä vähän lisää.

Rullaa otettiin muutama toisto Taina toimiessa rullahemmona. Ensiksi pelkkä "Näytä", että Kami tietää, että Tainalla on sen lelu ja että kyseisellä taikasanalla pääsee taas riekkumaan. Eka rullannouto oli aika tahmea, viereiset autot ja ihmiset vähän häiritsi, samoin mäenlaskijat. Ja onhan viime noutotreeneistäkin viikkoja... No hetken rullaa mällättyään se tuli mulle (muistin olla hiljaa koko ajan!) ja sivulta "Näytä" Seuraavat rullanpalautukset taisi mennä vähän paremmin, mutta sivulle-tulo oli niin junnaamista, että otin viimeisen toiston ilman sivulle-tuloa rullanpalautuksen jälkeen, jotta sain nopeammin palkattua siitä rullanpalautuksesta. Muuten katkeaa ketju siinä sivulletulossa kun se oli jostain syystä hirveän haastavaa ja jää periaatteessa rullan palautus palkkaamatta. Täytyisi saada joku tätä rullaa meidän kanssa treenaamaan, että päästäisiin eteenpäin...

Rullan jälkeen otettiin taas muutama pätkä seuruuta ja lelupalkkauksia ihan vaan sivulletuloista, että saa niihin taas vähän vauhtia.

Eilen oltiin koko kolmikko merenjäällä luistelemassa. Kylpylän rannasta lähtee muutamakin aurattu luistelureitti. Osan matkasta Kami oli mulla vetovyössä, kun sitä muuta kulkijaa oli aika paljon ja sillon kun ei muita ollut lähellä, se sai juosta vapaana. Aika hyvin se taas veti mua ja kun mä olen luistellut viimeksi pari vuotta sitten enkä ole koskaan ollut kauhean kummonen luistelija, niin vähän jänskytti välillä se Kamin antama vauhti... Alussa Kami yritti vähän taklata Lasseakin ja hyppiä syliin, kun luisteleva ihminen oli niin innoittava näky, mutta rauhottui suht nopeaan. Oli kyllä hauskaa ja hieno aurinkoinen keli.

Kami on muuten Kaisa Mäkäräis-fani. Eilen naureskeltiin kun Urheiluruutu tuli televisiosta ja Kaisan puhuessa Kami tuijotti ruutua herkeämättä ja kalllisteli päätään kuin talitintti. Välillä kun puhui haastattelija, jatkoi koira luun syöntiä, mutta heti kun alkoi kuulua Kaisan puhetta niin tippui taas luu suusta ja KUUNNELTIIN.