Eilen samoiltiin kolmisen tuntia Paimion metsässä. "Maahantuojan" luota lähdettiin porukalla: Lasse, minä ja Kami, Erja Nallin, Pinkon ja Lahjan kanssa sekä Mia Ansan ja Bondi-kultsun kanssa. Varsin vauhdikas lauma!

Erjan ottama kuva laumasta. Ansa tosin ujostelee piilossa Mian kainalossa...

1234174743_DSCF7704_edited.jpg

Ilma oli kohtalaisen sumuinen ja nollan tienoilla, mutta oikeastaan ihan mukava keli. Ainakin parempi kuin tämänpäiväinen vesisade... Luntakin oli metsässä sen verran, että sai kunnolla nostella koipia.

Bondilla ja Kamilla oli vähän murinaa välillä, varmaan osittain johtui Ansan juoksutuoksuista... Ensimmäistä kertaa näin Kamin murisevan toiselle koiralle muuten kuin leikillään. Mutta eipä siinä sen suurempia välienselvittelyjä ollut, kunhan Kami yritti vähän murista takaisin, kun toinen niin isotteli.

Tänään kierrettiin aamupäivä rakentamis-messuilla ja haettiin Retu tänne vierailulle. Kami ei meinaa taas millään ymmärtää, että miksi tuo pieni valkoinen ei leiki sen kanssa... Haijaisten lenkin kiertäminen sentään väsytti molempia sen verran, että nyt huilailevat onnellisesti matolla.