Helatorstaina möllitokoiltiin Lahdessa. En mä sentään niin hurahtanut ole, että pelkästään sen takia olisin Lahteen asti ajanut, vaan ajelin sinne jo keskiviikkoiltana äiteen luo.

Toko oli Citymarketin pihassa ja onneksi ei ollut kauhean kuuma päivä, polttava asfaltti voisi olla paikalla makuussa aika inhottava... Tässä päivän saldo:

1. Luoksepäästävyys: 10 Istui nätisti paikallaan. Kesti vaan hetken, että sain sivulle, kun oli juuri ennen meidän vuoroa pompannut ylös tuijottelemaan jotain...

2. Paikalla makaaminen: 10 Kami pääsi sakemannin ja dobberin väliin makaamaan. Sakemanni pari kertaa nousi ylös, muttei lähtenyt paikaltaan minnekään. Kami katteli maisemia taas vähän turhan paljon...

3. Seuraaminen kytkettynä: 7 Alku meni hyvin, mutta ekan käännöksen jälkeen jäi tuijottamaan ohi menevää autoa. Täyskäännös ja seuraavaan käännökseen asti oli kontakti (ja koira) ihan hukassa, sitten taas "loppusuoralla" juoksuosuudella tuli mukaan hommaan.

4. Seuraaminen taluttimetta: 6 Sama juttu kuin kytkettynä eli alku ja loppu hyvää, keskellä ihan kamalaa ohikulkijoiden tuijottelua ja haahuilua. ÄRRRRRR

5. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 10 Oikein hieno suoritus!

6. Luoksetulo:10 Muuten hyvä, mutta tuli vähän vinoon eteen. Oikeissa kisoissa olisi varmaan ollut ysin arvoinen

7. Seisominen seuraamisen yhteydessä: 10 Hienosti meni!

8. Estehyppy: 10 Vähän kolautti jalallaan hyppyä, muuten ihan prima.

9. Kokonaisvaikutus: 10 "Iloinen ja pirteä koira"

Eli kaikki muu oli hyvää paitsi seuraaminen, se oli ihan kamalaa... Häiriössä treenausta lisää! Perusasentoja ei ennakoinut ollenkaan, mutta toisaalta myös otti ne yhdestä käskystä (pelkäsin että saattaa vaatia esim. maasta istumaan nousemiseen kaksi käskyä, kun olen nyt vapauttanut paljon suoraan maasta palkalle).

Palkata sai kehässä liikkeiden välissä ja mä palkkailin yhtä lukuunottamatta joka liikkeen jälkeen. Oli sen verran kuuma auringonpaiste sillä hetkellä ja aavistuksen väsyneen oloinen koira, joten otin varman päälle ja palkkailin, että vire pysyy.

Kokonaispisteet 178 (1-palkinto) ja 3. sija (koirakoita taisi olla 11)