Eilen kävin päivällä vähän treenailemassa agilitya. Teemana takaakierrot ja kontaktit. Rimoja taas roiskittiin, kun oli KIIRE ja niiden kanssa joutui vähän tekemään töitä. Kontaktien alastulolla kokeilin suostuisko Kami taas siinä leikkimään ja sehän onnistui. Puomin ja A:n alastulolla sitten vähän reviteltiin. Alla pätkä Kamin pujottelusta:

Illalla oli hakutreenit. Ensiksi otin piiitkästä aikaa muutaman kerran irtorullaa. Kamin keskittymistä vähän häiritsi kauempana puhuvat ihmiset (tahtoo jo etsimään!), mutta toi se rullan ehkä jopa hieman paremmin kuin viimeksi. Sitten hakemaan. Kami sai nähdä, että maalimiehet lähtevät alueella, muttei sen enempää. Eka maalimies oli vasemmassa etunurkassa, Kami löysi silmillään... Sitten otettiin tyhjä oikealle puolelle ja läpijuoksu vasemmalle, jossa maalimies. Läpijuoksun lähetys meni taas vähän mönkään, kun en osannut päättää lähetänkö Kamin vaan kauemapaa menemään vai otanko sivulle ja lähetän siitä... Eli mene, älä menekkään kökköilyä. Kolmas maalimies oli haamu, kovaa mentiin sinnekin. Ja oli väsynyt koira treenin jälkeen.

Treenien jälkeen kaahailin tontille grillailemaan ja chillailemaan Lassen, Atten ja Nykin kanssa. Oltiin ekaa kertaa tontilla yötä, teltta oli pellolla. Yöllä kuunneltiin hiljaisuutta ja pöllön (vai huuhkajan?) väsyneitä huhuiluja.

Mitäs muuta... Torstaina kävin Kamin kanssa Turussa jokirannassa juoksulenkillä, Tuomaansillalta Halisten koskelle ja takaisin, about 5 km. Menomatkalla Kami pääsi pulahtamaan jokeen, mutta paluumatkalla toiselta rannalta ei löytynyt uittopaikkaa ja Kami meinasi vallan hyytyä loppumatkasta kun oli kuuma! Mutta muuten oli oikein kiva retki ja juoksui maittoi.

Ja sitten ne ehkä jännimmät kuulumiset: Kamin morsiolla Ansalla alkoi juoksut. Kami pääsee siis panohommiin tässä lähitulevaisuudessa. Ajoitus vaan ei olisi voinut olla paljoa huonompi, ne puuhat kun ajoittuvat samoille päiville kuin näyttely ja toko-debyytti. Voipi olla, että tokokehässä on niin naatti koira, ettei sitä voisi se homma vähempää kiinnostaa... Tässä ihastuttava nuori pari:

1249130023_img-d41d8cd98f00b204e9800998e