Tänään oli taas viimeinen kerta tätä toko-kurssia ja jokainen sai suorittaa omanlaisensa kisatreenin. Mä otin kaikki liikkeet kokeenomaisena, mutta kaukokäskyissä takapalkalla, seuruussa palkkasin yhden reippaan liikkeellelähdön namilla ja liikkeiden väleissä palkkasin muutaman kerran.

Ensiksi paikallamakuu, 3 minuuttia, ohjaajat piilossa. Kami makasi todella skarppina kerrankin, pää tosin vähän pyöri äänien perään, mutta muuten oikein hienosti. Varmaankin 10 arvoinen suoritus.

Seuraaminen: Kerran Kamin keskittyminen hieman herpaantui, mutta muuten oikein hieno. Täyskäännökset otin vasempaan, eka ei ihan täydellinen, toinen todella hyvä. 9 arvoinen suoritus varmaankin.

Liikkeestä maahanmeno: Kami jäi seistä pönöttämään. Otin uudestaan ja taas jäi seisomaan, toisella käskyllä meni maahan. Oiskohan märästä ja kylmästä nurtsista johtunut, että yritti seisomista. Aamulla viimeksi otin sekä seisomisia että maahanmenoja eikä ollut mitään arpomista, pöh.

Luoksetulo: Kuten odotinkin, pysähdys venyi varmaan pari metriä. Toisaalta tätä ei ole nyt kauheasti treenattukaan, kun olen palauttanut mieleen vaan vauhdikasta tuloa. Pysähdyksen jälkeen Kami tuli aika hissukseen luokse. No eipä paljoa enempää voi tällä treenauksella odottaa.

Liikkeestä seisominen oikein hyvä.

Nouto: Kami haki vauhdilla, parin viimeisen askeleen aikana vähän pyöritti kapulaa. Toi hyvää asentoon ja odotti rauhassa. Ohjaaja ei hokannut siirtää kapulaa sivuun otettuaan sen koiralta, joten Kami vähän hämääntyi ja yritti ottaa sen uudestaan suuhun.

Estehyppy: Oikein hyvä.

Kaket: Nämä Kami osaa hienosti, nyt tosin vähän hämääntyi kun Kaisa seisoi liikkeenohjaajana vieressä ja kertoi vaihdot kättään heiluttelemalla.

Jahka tuon luoksetulon saisi kuntoon ja muut edes ylläpidettyä talven ajan niin kyllähän sitä keväällä voisi 1-tuloksen saada. Talvella en taida toko-kisoihin lähteä, kun agi-hallikisoissa voi olla vire ihan liian katossa ja parkkihalleihin en halua kisaamaan...

Kiista tuli meille kahdeksi yöksi hoitoon. Tuossa se pyörittelee Kamia lattialla. Kami makaa selällään ja Kiista näykkii sitä Nauru Ja Kami on onnesta soikeena...

1256234556_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1256234544_img-d41d8cd98f00b204e9800998e