Tänään lähdettiin Tainan ja Kisun kanssa Hyvinkäälle kisaamaan. Muutenkin paikalla oli 1-luokassa hyvä kelpie-edustus: Yty, Visa ja Vinka.

Eka rata oli Ritva Herralan käsialaa. Muuten ihan perusmeininkiä, mutta loppu aavistuksen kimurantti. Kami kulki oikein kivasti, ei ollut ollenkaan tuntua, että "nyt räjähtää käsiin". Keppien jälkeen, kolmanneksi viimeisellä esteellä, hetken jo olin katsovinani, että ohi menee, mutta eipä mitä. Nollalla maaliin ja voitto kotiin 66:n koirakon kisasta. Eeva ja Yty tulivat oikein hienolla radalla kakkosiksi :D

Toka rata olikin sitten huomattavasti kimurantimpi. Alussa putken ja keppien välinen kuvio jännitti ja samoin loppu. Ja pussista moni koira syöksyi ohjaajan jalkoihin... Vielä ennen rataa arvoin muutamaa kohtaa kahden vaiheilla, että miten tehdä, mutta päädyin vissiin oikeisiin valintoihin. Yksi rima tuli alas, kun ohjaaja oli pahasti hypyn edessä, mutta muuten oikein mallikasta menoa ja hyvä fiilis jäi. Aika olisi taas oikeuttanut voittoon, mutta minkäs teet kun menee vitosen ottamaan ;)

Tokan radan voitto meni kanssa muuten kelpukoille, hyvä Visa ja Lotta!