Öri öri öri...

Tänään korkattiin kotikisoissa kolmosluokka ja samalla otettiin haltuun eka sm-nolla!

Ekalla radalla tuli siis tulokseksi nolla ja sijoitus neljäs. Voiton vei Janita ja Hitti, mutta ei me heidän ajasta jääty kuin vajaa 4 sekunttia ja se nyt menee jo jännäämisestä johtuvien pitkien kaarroksien, plus kontaktien varmisteluiden piikkiin. Ei ollenkaan paskempi aloitus! Kakkosputken jälkeen hetken luulin jo koiran olevan mun oikealla puolen ja ohi hypyn, mutta saatiinhan se pelastettua! Toisen pelastuksen teki koira keppejä edeltävällä hypyllä, jossa jo katsoin sen olevan pahasti ohi hypyn, mutta sieltähän se vaan pelasti tilanteen...

Tokalla radalla päänvaivaa aiheutti keppien jälkeinen tilanne, putki kun oli niin kovin kovin lähellä... No ohjaajan hetkellinen paniikkijäätyminen aiheutti riman tiputuksen, muuten meni ihan ok. Paitsi lopussa putken jälkeen koira empi hyppyä sen verran, että jo pysähtyi, mutta hyppäsi sitten ihan rimaa pudottamatta... Taas pieni pelastus koiralta... Tokalta radalta siis vitonen ja sijoitus 11.

Rimat oli molemmilla radoilla 65 cm ja se vähän arvellutti, kun treeneissä tulee aina tehtyä vaan 55 cm, mutta hyvinhän se meni.

Tästä se lähtee!