Huh huh, kiirettä pitää...

Nyt tosin pikkasen taas mieli parantui, kun eilen saatiin montaa hommaa isolla rykäyksellä eteenpäin. Milla oli mun kaverina raksalla päivällä ja kahdestaan me vetästiin kodinhoitohuoneeseen kattopaneelit viittä vaille valmiiksi. Lassen kanssa puolestaan tehtiin iltavuorossa pukuhuoneen seinäpanelointia ja iskä jatkoi vierashuoneen tapetointiprosessia. Multi-tasking rules ;)

Viikonloppuna saatiin maalämpökaivon perustuksia vähän eteenpäin, laatoittettua ja saumattua pukuhuoneen lattia, nurkkalaudat niihin nurkkiin mihin tulee rännien alaslaskut, kattoon 19 reikää upotettaville valaisimille jne.

Kami lähti muutamaksi päiväksi Millan hoiviin. Se kun on niin pöksö eläin, että raksalla vaikka saisi päivän huinia pisin mettää, niin se koko ajan vaan möllöttää ovella, että koska lentäis keppi/frisbee/pallo. Ja illalla kun kotiudutaan raksalta rättipoikkiväsyneinä niin se koiran kanssa lenkille lähtö ei ole semmonen maailman innostavin asia... Joten nyt Kami saa muutaman päivän painia Sälli-kultsun kanssa ja mä saan huokaista helpotuksesta, kun ei tarvitse yrittää yömyöhään keksiä koiralle aktivointia ja potea huonoa omatuntoa kun toinen ei ole koko päivänä tehnyt mitään. Iso kiitos hoitokodille!