Lauantaina kisattiin ATT:llä kolmen startin verran. Tuomarina toimi Risto Ojanperä.

Ekalla radalla tuli toka rima heti alas. Tätä pelkäsin jo etukäteen ja silti hätäilin pakkovalssissa... Riman putoamisesta seurasi pieni fiiliksen lässähdys ja enkös päästänyt koiran heti neloshypyn jälkeen A:lle vaikka piti mennä keinulle. Sain koiran vielä hypyltä ihan kuulolle ja kääntymään, mutten sitten kertonut, että minne pitäisi jatkaa, joten koira valitsi A:n kun se kerran nenän edessä oli... No onneksi sitten hyllyn turvin uskallauduin kepeillä kokeilemaan vähän rohkeampaa ohjaustapaa ja jätin koiran pujottelemaan yksin ja siirryin muurin taakse vastaanottamaan. Hyvin toimi! Ihan hyvä fiilis radasta jäi, hylly oli oma moka, koira oli koko ajan kuulolla.

Tokalla radalla mentiin jo paremmin. A:n jälkeistä pituutta jotenkin panikoin etukäteen, olin ihan varma, että koira hyppää sen vinottain. Kai mä sitten kyseisessä kohdassa jotain hölmöä tein, kun koira juoksi kivasti pituuden yli... Radalta siis tulokseksi 5. Mutta taas oli koira kuulolla :)

Kolmannella radalla saatiin nolla, vaikka eka puolisko meni ihan arpomiseksi... Alun ohjasin huonosti ja koiralla ei ollut suunta selvillä kakkosen jälkeen. A:n jälkeen oli aika kauhen kolmen hypyn kuvio, josta en tainnut nähdä yhtään SUJUVAA suoritusta. Meilläkin oli hyvin kaukana sujuvasta, mutta virheittä selvittiin. Hyppyjen veivauksen jälkeen olin jo katsovinani, että koira menee väärään päähän putkea, mutta ajattelin, että menköön, tää peli on jo menetetty. Mutta se perhana päättikin mennä oikeaan päähän ja ohjaaja repesi nauramaan... Mutta tässä kohdin pääsin taas rytmiin mukaan ja loppurata menikin ihan fiksun oloisesti. Aika ei kummonen ollut, kun oli niin takkuista se alkurata, 10. sijalle jäätiin. Mutta nolla lämmittää silti mieltä :)

Uusia Kami-ihastelijoitakin oli taas kisoissa. Mm. eräs harrastaja pohjoisesta, jonka oma koira on puoliksi working-linjainen. Kovasti ihaili Kamia, että tuollainen kelpien kuuluisi olla. Ja totesi, että jos saisi "kamimaisen" kelpien, voisi vielä kelpin ottaa, mutta todennäköisesti joutuu rotua vaihtamaan.