Juu kerrataas vielä Joulun tapahtumia punaisuuden kannalta...

Jouluaattona Kamilla viimisen kerran tihkutti verta sen uuden kynnen päästä. Tämäkin silloin, kun oli juossut aika haipakkaa lumisella pellolla mönkijän perässä... Mutta oli se sen arvoista ;) Enää kynsi ei siis ole moneen päivään vuotanut, vaikka on lenkkeillyt pitkään (ja kovaa) ilman mitään tassusuojaa. Eiköhän tässä siis olla jo vahvasti voiton puolella.

Joulupäivänä päätti paskalaitoksen merkkivalo joulun kunniaksi vaihtaa värinsä punaiseksi. Jotain siis oli pielessä... Tänään kävi huoltomies, joka putsasi tukkeutuneen pumpun ja lisäili & korjaili sitä sun tätä. Ihana Ecolator, johan se oli 2,5 kuukautta ollut käytössä, sietääkin jo huoltaa.

Tapaninpäivän punaisesta yllätyksestä vastasi Kami. Meidän ollessa Merimaskussa käymässä, oli koiraparka räjäyttänyt lattialle veriripulit. Onneksi edes lattialle eikä matolle. Parin päivää se onkin nyt ollut kaurapuuro-naudanmaha-dieetillä ja tänään vaikuttaisi vatsa olevan taas normaalissa kuosissa, joten voi alkaa varovasti siirtyä takaisin normiruokaan.

Että tällaisia punaisia yllätyksiä...

Epäpunaisina tapahtumina voisi kirjata, että juuri ennen joulua saatiin kiukaan hormi ja kivet paikalleen ja päästiin saunan testaukseen: kyllä oli makoisat löylyt! Jouluna sauna olikin sitten joka päivä kuumana ja Joulupäivänä lämmitettiin paljukin, ah.... Makuuhuoneen ovi laitettiin eilen paikoilleen ja huomenna EHKÄ lisää...