Torstaina paimennettiin Kaisalla, taidettiin tehdä vähän poispäinajoa ja jotain hakuja. Jotka ei siis jotenkin ihmeesti edelleenkään toimi.

Lauantaina oltiin Mian ja Ansan kanssa Piikkiössä paimennuspäivää viettämässä. Kaikki muut koirakot olivat ihan ihan sytytteleviä, joten me saatiin aika itsenäisesti päättää, että mitä treenataan. Tehtiin ensiksi hakuja toisiltamme. Nyt Kami yritti monta kertaa lähteä leikkaamaan(!) vasemmalle lähetettäessä. Jotain outoa siinä kohdassa oli, kun väkisin vaan yritti leikata. Oikea kaari oli melkein ok. Vasenta sitten otettiin useempi kerta isosti avustaen.

Toisella kierroksella taidettiin kanssa tahkota vaan vasemman kanssa. Kolmannella kierroksella otettiin vähän kuljetustakin, kun se on jäänyt tyystin poispäinajon varjoon, eikä tahdo enää onnistua nätisti. Tulihan sieltä lopulta suoraa kuljetusta, kun tarpeeksi käskytti. Viimesenä pätkänä otettiin häkitystä. Treenin vaikein osuus oli saada lampaat ulos häkistä ja hallintaan, ne kun yritti saman tien lähteä kälppimään.

Eilen kisailtiin pitkästä aikaa. Paikkana Rauma. Ekalle radalle aavistelin jo etukäteen vähän hulvatonta menoa, kun Kami oli ihan vouh-vouh-tuulella... Ja menihän se hulvattomasti... Pari rimaa tuli alas ja hypyllä, josta rima oli jo tiputettu, teki Kami ihan hulvattoman loikan, josta ohjaaja repesi ja saatiin hylly. Loppurata saatiin sentään jotenkin vedettyä läpi.

Toka rata oli aika kiemurainen hyppäri. Alun kepeille vienti tuotti kovasti pään vaivaa. Lopulta päätin luottaa koiraa ja vekata vaan kakkosella suuntaa oikeaksi ja jättäytyä sitten pois sohlaamasta, hoitakoon koira hommansa ja sehän hoiti. Siitä innostuneena mentiinkin rata läpi kilpaa "raivoten", oli hauskaa! Vikalla esteellä en päässyt itse tarpeeksi kauas esteestä, kun tuli reuna-aita vastaan, enkä huomannut ohjata kunnolla, joten Kami tuli esteestä ohi. Siihen kaatui siis nollarata. Mutta ei haittaa, meno oli hyvää!