Hemmetti, keväällä alkoi kisoissa sujua jo melko kivasti, nyt ei taas onnistuta sitten millään... Eilen käytiin Mian ja Ansan kanssa Valkeakoskella, saldona 3 x hyl...

Ekalla radalla tuli kolmannella esteellä rima alas ja siitä tulee aina se pieni blääh-fiilis, jota seuraa ohjauksen lipsuminen. Siispä Kami käväsi A:lla ropsauttamassa hylyn. Ja räjäytti riman toisestakin hypystä. Kontaktit maltoin sitten ottaa huolella ja treenin kannalta, kun oli hyl alla.

Tokan radan alku oli aika jänskä, koiran piti hakea kepeille hyvin itsenäisesti ja välimatka oli aika pitkä. Kami kääntyi putken jälkeen kysymään multa mihin mennään ja yritin oikaista sitä enempi oikealle, että päätyy keppien alkuun, jolloin koira bongasi oikealta pituuden pystykepin ja lähti "pujottelemaan" sinne. Tästä siis hyl.

Kolmas rata, hyppäri, kosahti taas kakkosena olleen muurin palikan tipauttamiseen. Kami käväsi ylimääräsen kerran putkessa, joten hyllyhän sieltäkin napsahti. Muuten aika hauska rata suorine putkineen.

Lyhyitä ratoja oli Asko Jokinen tehnyt: eka rata 18 estettä, toka 17 ja kolmas 16! Eikä siis mitään sarjaesteitä mukana. Vaan mitäpä sillä radan pituudella, jos ei tota 16 estettäkään saa oikein tehtyä...