Keskiviikkona Kami pääsi fyssarin käsittelyyn. Vaikeasti tulkittava se taas oli, ei voi kertoa missä kohtaa se kipu on. Ylipäätään takapään käsittely sai aikaan Katseen, mutta sen enempää ei oikein kertonut, että mikä on se kipein kohta. SI-niveltä fyssari eniten epäili. Jotta sinne osunut tärsky, joka aiheuttaa kökköä liikkumista. Mitään kovin hälyttävää ei löytänyt, suositteli lepoa kunnes alkaa taas liike olla normaalia.

Eilen olin tuuraamassa Kaisaa paimennustreeneissä. Siis vetämässä treenejä. Kami pääsi sen verran hommiin, että sai tuoda lampaat lampolasta ja palauttaa takaisin, muuten lampaat onneksi oli niin rauhallisia, ettei apukoiraa tarvittu. Kami sai huilailla takki päällä. Etukäteen kyselin fyssarilta, että mitä mieltä on, voiko Kamin ottaa vähän paimentamaan ja saatiin hommaan siunaus. Kunhan tosiaan on takki päällä, ettei saa kylmää selkään ja käyttää koiraa niin vähän kuin mahdollista.

Aika jänskää ja rankkaa oli kyllä treenien veto. Kauhee huoli, että saako ne ihmiset nyt tästä mitään irti. Ja ennen treeniä jänskäys, että saanko lampolasta oikean määrän sopivia lampaita pihalle. Oli se siis jännää. Mutta voisin mennä toistekin. :p