Viime viikon tiistaitreenien rata näytti tältä:

Muuten ei ongelmia, mitä nyt tuo rima hypyllä 9 & 13 tahto tulla alas, kun joku yrittii niin kovasti kaahottaa putkeen. Tästä piti hieman "keskustella".

Ledin tekniikkatreeneissä teemana oli jaakotus. Tehtiin kahta pientä radanpätkääkin, niissäkin jaakotus sujui ihan jees, ainoa ongelmakohta oli taas se maxi-muuri. Se olis niin kiva vaan kaahata ohi...

Lauantaina kisattiin taas vaihteeksi kolme starttia kotikisoissa. Ekalta radalta tulokseksi 10: kontaktien ylösmenovirheet sekä puomilta että keinulta.


Tokaltakin radalta tulokseksi 10: yksi este taklattiin ja lopussa Kami lähti puomilta vähän hätäseen kesken persjätön, joten ajautui mun taakse ja ohi putken suun.


Kolmannelta radalta saatiin sitten se nolla-tulos. Vielä kun olisi ollut muutama kisaaja enempi, että olisi serti siirtynyt neljännelle...


-----------------------
Torstaina piti olla Kamilla paimennus, mutta olin sen verran flunssassa, että jäi väliin. Korvaukseksi päästiin Ledin kanssa eilen sytyttelyryhmään. Ekalla kierroksella, kun Ledillä oli liina kiinni valjaissa, oli koko koira jotenkin koomassa. Katteli välillä lampaita kiinnostuneena, mutta valtaosan nuuhki maata tai söi papanoita... Toisella kierroksella otettiin se perässä roikkuva liina irti ja koira heräsi! Johan alkoi kiertää laumaa ja ihan oikealla ilmeelläkin! Nopeasti tosin väsyi hommaan, kun oli koko päivän jo ulkona hihhuloinutkin. Mutta oli siellä sentään jotain palikoita päässä!

Kami sai lopuksi koota treenilampaat ja muut lampaat kasaan ja viedä ne tarhaan, kyllä oli naama näkkärillä :D