Kamin kisakirja on piilotettu laatikkoon ja pidetään piilossa ainakin heinäkuun puoleen väliin. Nyt pidetään taukoa. Myös agitreeneistä Kamin osalta, ainakin muutaman viikon. Takki on tyhjä.

Eilen käytiin vielä Raumalla kisaamassa kaksi starttia. Aika erikoisia ja kinkkisiä oli radat. Ja rimat 65cm, tietty... Ekalla radalla tuli toka rima alas, tuli muuten aika monella koiralla, ja avokulmaan kepeille ei koira osannut hakea. Tätä epäilinkin. Kovassa vauhdissa jos tullaan avokulmaan niin ei vaan malta puupää katsoa, että mistä ne kepit alkaa, huoh. Noin muuten radalla valui käännökset, koira tykkäsi hypätä vaan suoraan ja pitkälle, mutta päästiin me sentään suht järkevästi maaliin asti.

Tokalla radalla oli kakkosesteenä puomi, siitä tietty ylösmenovirhe... Muuten ihan suht kivaa menoa, lopussa en vetänyt koiraa tarpeeksi ja hyppäsi yhden hypyn väärinpäin. Mutta ei kolistellut sentään yhtään rimoja.

Nyt tosiaan Kamin osalta agility tauolle. Ollaan treenattu ja kisattu aikamoisella sykkeellä, joten ei ihme, että alkaa tuntua tunkkaiselta. Katsotaan josko heinäkuussa Kokkolaan lähtisi, sekin kun menee ennemmin hupimatkan kuin kisamatka-statuksen alle.

Kisavideot tulee myöhemmin.