Kas, unohtu kirjottaa loput kennelleirin tapahtumista.

Lauantaina paimennettiin lisää. Kami teki aluksi radan, nyt vähän vilkkaammilla lampailla. Homma lähti huonosti liikkeelle, kun käskytin koiran väärää kautta lampaita hakemaan ja koukkasivat varikon kautta... Poispäinajoa ei kanssa tahdottu saada käyntiin, kun lampaat tykkäsi kirmata katoksen taakse tahi varikolle. Reippaasti Kami ne aina haki takaisin ja kun saatiin homma kuosiin niin poispäinajo sujuikin taas ihan hienosti. Samoin tasapainokuljetus ja häkkiin valuivat heti ekalla yrityksellä! Lopun päivää Kami toimi mun apukoirana kun koutsailin muita. Apukoiran hommissakin sillä alkaa olla oma ajatus aika vahva ja oikea, hyvin käväisi aidan ylittäjät palauttamassa treeniin :)

Ledi teki pellolla pari lyhyttä kierrosta kuljettelua, nyt oli heti mukana hommassa! Iltapäivällä teki vielä pienellä tarhalla kolmannen kierroksen, siellä piti ensiksi vähän nuuskutella ennenkuin ryhtyi hommiin.

Sunnuntaina Ledi aksaili, Kami huilasi. Eka treeni vedettiin Tapsan johdolla, eka pätkä oikein näppärää menoa, tokassa osuudessa oli jo vähän väsyneempi eikä ihan yhtä skarppina. Muutaman tunnin huilin jälkeen tehtiin vielä Tiinan kanssa "rallattelurataa" takaaleikkauksia vahvistaen. Näennäisen helpolla radalla olikin yksi takaaleikka yllättävän haastavassa kulmassa ja se tökki. No oli koirakin ehkä jo vähän väsynyt, ehkä se virkumpana olisi sujunut helpommin.

Mutta kiva oli taas nähdä kelpiepoppoota! Lauantaina vähän sateli, mutta ei ollenkaan häiritsevästi. Hyvä vaan kun ei ollut niin tuskasen kuuma. Sunnuntaina saikin taas kärvennettyä nahkaa, kun aurinko oli palannut maisemiin.