Olipas kiva kesäviikonloppu. Eilen lähdettiin päivän heräteostoksella Ukiin kokeilemaan Lassen parin viikon takaista heräteostosta. Toisin sanoen, mentiin tällä:

golf

leirintäalueelle yöpymään tänne:

huvila

Leirintäalueella oli tosi väljää, vain pari asuntoautoa ja -vaunua meidän lisäksi, joten Retu sai rauhassa puuhastella leirin lähistöllä. Muutaman tunnin se kalusi naudan sääriluuta ja oli niin ihanan rauhallista istua ilta-auringossa kesäjuomaa mukissa...

rouskis

Paljon tarpeellista muistettiin ottaa mukaan, mutta semmonen pikkujuttu kuin koiran panta ja talutin unohtu... No onneksi Retu sai leirissä olla vapaana ja samoin lenkillä, kun ei pahemmin muita kulkijoita näkynyt. Tämmönen hieno panta/remmiviritelmä me sille saatiin kyhättyä:

remmi

Leirintäalueen lähellä oli hyvä piiiitkälle matala ranta, jossa pojjat sai plutata. Retu harrasti hydrojuoksua oikein ammatikseen, tässä siitä video:


Toinen lempparipuuha vedessä on pluttaus:


Ja lopuksi kuivataan:


Olipas kiva viikonloppu ja nyt on tosiaan kelpin pennulle autossa tilaa. Mehän alunperin lähdettiin lauantaina ostamaan Lasselle kenkiä ja ajateltiin kävästä Delta-Autosta vaan Stiloon koiraverkko. Ostettiinkin sitten auto ja koiraverkko... Mutta on se vaan ihku auto, siinä on nimittäin potkua!

Oho, tuli näköjään huononnettua videoiden laatua vähän liikaakiin... No kai niistä jotain selvää saa.