Perjantai-iltana treenattiin aksaa Rauno Virran opissa. Rata oli suht simppeli ja vain 14 estettä, muistaakseni. Löyty sieltä sentään jotain treenattavaa :) Täytyypä funtsia useemmin, että oisko joku kohta semmonen, että lähettää koiran toisaalla olevalle esteelle ja itse lähtee jo uuteen suuntaan, sen sijaan, että kävisi siellä esteellä koiraa kääntämässä vääntämässä. Ekalla "vippasulla" Kami tosin veti vähän kurvin pitkäksi, mutta sitten hokasi hommaan ja käänty taas kivasti.

Lauantaina sitten kisattiin ATT:llä. Piirinmestaruudet ratkottiin samoissa kisoissa. Eipä tosin tarvinnut omalla kohdalla niistä jännätä, molemmat radat kun oli hylsyjä... Eka rata oli ihan kivaa menoa. Tuomarina oli saksalainen Stefanie Semkat. Eka rima tuli alas, plääh, ja sitten keppien jälkeen jäin vain tuijottamaan koiraa sen sijaan, että olisin vetänyt sen hypyn oikealle puolen... Hyppy siis väärään suuntaan ja hyl.

Hyppiksellä tuomarina oli Ojanperä. Täytyypä tästä lähtien oikein funtsia, että lähteekö sen radalle... Oli nimittäin sen verran älytön alku radalle... Välit oli niin lyhyet ja niissä olisi pitänyt vielä kääntääkin koiraa, että en oikein nähnyt, että Kami olisi siihen kuvioon mahtunut millään... No eipä siellä montaa sujuvaa rataa porukasta löytynytkään. Kami päätti  vetästä taas ihan omanlaisensa radan ja hyppäsi kakkoshypyllä vaan siivekkeen. Tai oikeestaan senkin vierestä, huoh. Alkukuviot jäi sitten reippaasti väliin, kun ei niitä lentävällä lähdöllä ainakaan osannut yhtäkkiä ruveta sohlimaan.

Joukkekisan rata oli taas ihan mukava. Tulokseksi tosin tuli 10, kepeiltä virhe ja toiseksi viimenen rima. Mutta kaikki kolmen hengen joukkueestamme saivat tuloksen ja sillä päädyttiin sijalle neljä.

Tänään oli vuoro tehdä vähän kisatöitä ja kisojen jälkeen pääsi Ledi vähän aksaamaan! Puomin alastulolla nokittiin muutama naminyrkillinen, ajatus alkaa löytyä. Neljän kepin verkkokujakeppeihin tutustuttiin: pari kertaa veti verkkoa päin, mutta sitten hokasi mistä on kyse. Ja sitten tehtiin kahdella hypyllä ja putkella muutamia kuviota ja irtoamista namikupille. Hieno pikkumies!