No jopas oli Tiina taas meille radan väsännyt! Onneksi meitä oli normaalia vähemmän treenaajia, joten sai rauhassa vääntää.

1291194947_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Alku meni ihan jees. Välistävedotkin sujui kohtalaisen hyvin, kun teki KUNNOLLISEN jarrutuksen ennen ekaa hyppyä. 10-11 väliin tajusin soveltaa persjättöä ja se oli ihan ok. Hankalin kohta taisi olla 14-16. Hypyn 15 jälkeen tehtiin persjättö ja sen ajoitus oli vaikeaa. Jos sen teki liian myöhään, tuli koira ohi 15-hypyn. Jos keskisttyi tekemään persjättö ajoissa, tuli ohjattua koira huonosti 14-hypylle ja se kääntyi jo ennen sitä.

Kun kaikki kohdat oli hiottu, tein vielä koko radan ja nyt koira änkikin alussa monta kertaa keppien sijasta 10-hypylle. Kääntyi vielä mokoma aina katsomaan mua ja silti sinkautti itsensä poispäin hypylle... Kunnollisella vastakkaisen käden ohjauksella saatiin sujumaan.

Pakkanenkin oli lauhtunut kymmeneen asteeseen, edellisenä iltana kun se vielä huiteli melkein kahdessakympissä. En kyllä muista koska olisi viimeksi ollut marraskuussa näin kylmää! Ja luntakin vielä! En valita kyllä, varsinkin tuolla korvessa asuessa on hirveän kivaa, kun maassa on lunta ja on vähän valoisampaa…