Tiistai-iltana dumpattiin Kami Nallikalliolle ja keskiviikkoaamuna ajeltiin Valkeakoskelle Asuntomessuille. Kyllä siellä taas vähän valkeni minkälaista värimaailmaa kylppäriin voisi tulla ja samoin vessaan. Kiinteistä valaisimistakin näin sen mitä toivoinkin ja tämä takka on aikas makee...

1249637738_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Meillähän takka tulee olohuoneen ja keittiön väliin eli keskelle avonaista tilaa, joten läpiluukullisena halutaan se. Ja koska seinät ja katto tullee olemaan vaaleaa paneelia, niin musta takka olis aikas hieno... Ainoa mitä jäin kaipaamaan, oli seinäpaneelit. Olisi kiva nähdä jossain isommassa tilassa semmoset paneelit kuin me halutaan, että vähän tietäisi onko ideassa järkeä.

Torstaina sitten mentiin Särkänniemeen. Paljon siellä oli porukkaa, mutta hyvin hukkui alueelle. Ainoastaan kesä "hittilaitteeseen", TYrkykö se nyt oli, joutui jonottamaan väähn pidempään, muihin pääsi kohtuu nopeasti. Hauskaa oli, kunnes tuli käytyä jossain ihme rokkilaitteessa, josta molemmille tuli vähän huono olo. Siihen loppu lysti ja lähdettiin kotimatkalle. Pirkkalassa tosin pulahdettiin vielä uimaan, kun oli niin hikinen olo ja kyllä virkisti!

Ansa tuli kanssa Nallikalliolle Kamia treffaamaan. Vielä ei ollut otolliset päivät, joten leikkimiseksi jäi tapaaminen. Mutta oli niillä ainakin kivaa! Huomenna kokeillaan uudestaan mikä on fiilis. Ja tänään Kaivolle katsomaan Maija Vilkkumaata!!