Meillä on makuuhuoneen yhteydessä vaatehuone ja sinne ei ole vielä väliovea. Vaatehuoneen katossa on liiketunnistinvalaisin.

Viime aikoina valaisin on mennyt usein päälle, kun menen makuuhuoneeseen ja laitan sinne katkaisijasta valot. Tästä liikkeestä vaatehuoneen valo ei vielä liikettä tunnista. Samoin iltaisin kun olen tullut kotiin ja laitellut taloon valoja, on alkanut makuuhuoneesta kajastaa valo. Tänään huomasin illalla kun ajoin pihaan, että taas syttyi vaatehuoneen valo. Creepy... Siihen en missään vaiheessa uskonut, että kukaan talossa hiipparoisi, kyllä koira olisi sen ilmaissut. Lasse vähän veikkaili hiirtä, mutta miksi ihmeessä se vaatehuoneessa asuisi ja miksei koira sitä huomaisi?

Tänään sitten kotiin tultua päätin luuhata huoneen läpikotaisin, pakkohan tähän on syy löytyä. Ensiksi tietty tsekkasin makuuhuoneen puolelta sängyn alusen, ettei kuitenkaan kukaan vaan lymyä siellä... Sitten vaatehuoneen lattian ja ylimmät hyllyt hiiren papanoiden varalta. Ei mitään. Sitten katsoin lamppua ja siellähän lasikuvun sisältä kajasti kauhian kokoisen hämähäkin varjo! Ja kun lampun alla kolisteli niin hämyri rupesi vetämään rundia ympäri lamppua! Sehän perkele siellä on mua kiusannut!

Hämyri sai äkkilähdön imuriin, josko nyt rauhoittuisi lampun henki. Ja tämä tarina on omistettu Tarulle ♥