Torstaina ryhmätreeneissä Ledille tuotti tuskaa haastava avokeppikulma. Ei siis itse keppien sisäänmenon hakeminen, vaan rytmin löytäminen. Joka kerralla sekosi neljännessä välissä rytmissä. Joutuu alkuun jarruttamaan niin kovaa ja sitten haluisi kiihdyttää enemmän kuin mihin kykenee. Toinen treenilistalle päässyt asia oli esteille irtoaminen, vaikka ohjaaja vaihtaa jo suuntaan. Helposti kieltää hypyn ja lähtee vaan mun perään.

Sunnuntaina kävin treenaamassa kyseisiä asioita. Nyt kepeissä ei tullut kertaakaan virhettä! Vaikka oli aivan sama kulma. Sitten kokeilin, ottaa ohjurit pois ja kas, Ledi osasi kepit ilman ohjureitakin! Ilman ohjureita en kyllä mitään vaikeita aloituksia vielä ottanut, mutta kokeillaan nyt joko ne voisi jättää kokonaan pois vai tarviiko vielä jossain kohdissa aloitusohjureita. Tahi lopetus. Esteelle irtoamista otettiin kanssa sekä puomia. Meni muuten vauhdikkaasti puomia!

Kami pääsi tekemään puomia. Intoa oli tauon jälkeen kuin pienessä pitäjässä! Se ei ole koskaan ladannut puomia noin kovin! Nyt aletaan taas vähän uudestaan toi puomin treenaus kun keväällä alkoi luistaa niin paljon siitä alas asti tulemisesta. Alku tässä hommassa ainakin vaikutti lupaavalta!