Maanantaina Kami pääsi elämänsä ekaa kertaa fyssarille. Kuten oletinkin, oli aika jänskyttävää epäluuloisuus-miehelle, mutta antoi se fyssarin tehdä mitä tykkäsi. Välillä vaan piti nostaa pää maasta TUIJOTUKSEEN, jotta fyssari tiesi taas vähän ottaa takapakkia koiran päältä... Kivasti luki fyssari kelpiä ja kelpie fyssari. Varmasti jäi koiralle hyvä fiilis hommasta, vaikka jännitti. Pientä kireyttä löytyi lapojen seudulta ja oliko se nyt takapolvien ojentajin sidekalvoista vai mistä se oli... Mutta siis hyvin vähän. Lihaskunto sai kovasti kehuja.

Kamin niskahaava alkaa jo olla suht hyvässä kunnossa. Alareunassa vielä vähän töhnää, mutta yläreuna jo ihan hyvän näköistä uutta ihoa.

Mutta sitten uusi riesa: Kamin kirsu on muuttunut reunasta punaiseksi. Täysin hävinnyt musta pigmentti kyseisestä kohtaa. Viikonloppuna siinä näkyi pientä punoitusta, jonka oletin tulleen jostain luun jemmauksesta, mutta eilen se alue oli laajentunut eikä siinä ole mitään naarmuja, vain värin vaihdos. Perjantaina kävin hakemassa lahjakorteilla Royal Canin-ruokaa, jota heti miksasin normaaliin Joseraan, se ehkä on aiheuttanut tämän. RC joutui nyt hyllylle ja katsotaan miten tilanne kehittyy. Toivottavasti tämä on ruuasta johtuvaa eikä mitään vakavampaa!

1288807805_img-d41d8cd98f00b204e9800998e