Apua, ahistaa: kalenteriin ei ole merkatty yksiäkään kisoja! Ihan outoa. Eilen vielä ajattelin, että ihan hyvä pitää välillä vähän taukoa, mutta nyt kävin jo kisakalenteria kurkkimassa, siellä ei vaan ollut yhtään kisoja täällä suunnassa! Jossain Huitsin Nevadassa olis niinä viikonloppuina, jotka mulle ois sopinut. No Rauman kisat heinäkuun lopulla laitetaan harkintaan ainakin.

Eilen yritettiin viimesen kerran saada sitä tuplanolla, että oltais SM-kisoihin päästy. Ei tullut tuplaa Tampereeltakaan, joten SM-kisat siirtyi meidän osalta vuodella eteenpäin. Ei haittaa, meillä on aikaa.

Eka rata Tampereella kaatu ekaan rimaan. Kun näkee sen riman tippuvan niin eihän sitä rataa tule enää asenteella tehtyä… Virhesaldoon lisättiinkin sitten yksi kielto putkelta ja pituuden ylijuoksu.

Toka rata kaatu ekaan rimaan! Kyllä syletti. Hajotettiin sitten kaupan päälle rengaskin.

Kolmannelle radalle (hyppäri) lähdin asenteella, että jos se eka rima tippuu niin rata loppuu just siihen. Ärräpäät oli jo kielellä valmiina, kun kyttäsin ekaa hyppyä, mutta kyllähän se nyt hypättiin nätisti. Kuten kaikki muutkin hypyt. Kaarteet vaan pääsi vähän pitkiksi muutamassa kohtaa. Tulos 0 ja sijoitus 4.

Tuloksista huolimatta oli kiva kisapäivä. Kisat mentiin ”vanhanaikasella” järjestyksellä mini-medi-maxi mini-medi-maxi mini-medi-maxi eli koko päivä vierähti, mutta onneksi sää suosi ja paikalla oli paljon hyvää seuraa! Led jakso olla hereillä jokusen tunnin, mutta sitten vetikin sylikoirana unta palloon useamman tunnin. Yöllä jaksoi taas hyvin kolistella ympäri taloa.