Eilen ATT:n treeneissä mentiin samaa rataa kuin viime viikolla, mutta halukkaille oli pari lisäkuviotakin tarjolla. Mä tein Kamin kanssa niitä samoja kuvioita kuin Pinkon kanssa viimeksi. Kyllä oli Kamilla valtaisa into päällä (taas)! Alkuun tein itsenäisesti muutaman kerran keppejä (kauhia vauhti!) ja A:ta. Eka yritys A:lla oli aika lentävä, Kami taisi unohtaa, että ramppi laskee aika nopeaan nousun jälkeen... Seuraavat kerrat tultiinkin huomattavasti hallitummin.

Ekassa ratakuviossa tuppasi toka rima tipahtamaan. Eli siinä kohdassa missä itse lähdin liikkeelle... Kun lähdin itse aiemmin liikkeelle, pysyi kyseinen rimakin ylhäällä. Ja vielä kun saatiin asenne kohdalleen, meni koko kuviokin nappiin! Sama homma toisen kuvion kanssa, alkuun oli ajoitus metsässä, mutta sitten kun se oli kohdallaan niin pysyi rimat ylhäällä.

Oman osuuden jälkeen en jäänyt odottamaan mahdollista toista kierrosta, kun joku hölmö oli lukinnut itsensä ulos autosta Askaisissa ja odotteli pimeässä sateessa pelastajaa...