Eilen käytiin parsonien agirotutreeneissä Retun kanssa. Janita veti treenit ja taas tuli hyviä vinkkejä mun epäaikaisiin valsseihin... Radan alussa oli puomi/putkiansa eli putken suu ihan puomissa kiinni ja puomille oli tarkotus mennä, mutta niinhän siinä kävi että monta kertaa ensiksi paineltiin putkeen... Muuten meni ihan ok, Retulla vauhtia ja jopa vähän keskittymiskykyä.

Kami pääsi mukaan turistiksi ihmettelemään muita koiria ja ihmisiä. Ja saipa se kokeilla pariin kertaan putkeakin ja komiasti meni, meidän pieni agilityhirmu... ;-)

Retun perässä Kami kulki tosi hienosti kyttäilemättä rekkoja tai muutakaan jännittävää yhtään. Täytyypä lainata Retua joku päivä ja mennä yhdessä kulkemaan pelottavan junanradan yli. Kami osasi tosi fiksusti käyttäytyä Retun kanssa. Retuahan ei leikkiminen toisten kanssa kiinnosta, joten Kamikaan ei yrittänyt leikkiä saada aikaiseksi. Tokihan se Retun perässä juoksee, muttei hyöki päälle tai muutenkaan ota kontaktia :-)

Kamilla alkaa vasen korvakin nousta pikkuhiljaa pystyyn, oikea on vielä ihan lurpallaan, mutta vasen on välillä ihan tikkana pystyssä.