Meidän rivarikämppää ei ole vielä edes laitettu myyntiin, mutta niin vain kävi, että yksi pariskunta kävi katsomassa ja suullinen sopimus on myynnistä. Ainoa miinus hommassa on, että kämpän pitäisi vapautua heille kolmessa viikossa. Upsan.

Käyttöömottotarkastus on sitten raksalle varattu ja nyt paahdetaan menemään, että saataisiin hommat edes siihen malliin, että se muuttolupa saadaan. Tänään kävi LVI-porukka asentamassa vesimittarin ja hanoja sekä tekemässä jotain IV-hommia. Sähkäri tulee ensi viikolla. Pistorasiat, kytkimet etc. on laskettu ja tilattu. Vesikalusteet on tilattu. Väliovet tulee ensi viikolla. Pukuhuoneen lattian laatat saadaan varmaan huomenna paikalleen ja sunnuntaina saumaus. Vessan lattia kaipaa vielä saumojen paikkausta ja sitten voisi kotiuttaa kalusteet ja laittaa paikalleen. Viikonloppuna täytyy saada ainakin maalämpökaivon ympärille perustukset muurattua, että voidaan tehdä täyttöjä sekä muutamat nurkkalaudat paikalleen, että saadaan rännit paikalleen.

Kohtalaisen keskeneräiseen joudutaan muuttamaan, mutta päästäänpähän helpolla nykyisen kämpän myynnin suhteen. Ei muuta kuin hösseliksi ja peukut pystyyn, että kaikki hoituu ajallaan!