Eilen käytiin taas hallilla Tainan ja Kiistan kanssa treenailemassa. Alkuun otin puomia. Nyt koira alkaa jo hiffata, että alussa pitää pysähtyä, mutta paikka aavistuksen hämärä. Kyllä sillä ainkin yksi etutassu yleensä osuu kontaktille, mutta toinen saattaa olla vielä maassa. Alastulot on aika hyvät. Paikka on selvä, välillä tosin yrittää pysähtyä jo vähän aikaisemmin, mutta ihan tyytyväinen olen.

Pikkutreeneinä otin keppejä putken tai esteen kautta ja muutamalla esteellä lähtötreenejä eli että sen katseen saisi esteelle eikä muhun. Tuolla vaan kun Kami on NIIN intona, niin ei se katse meinaa millään irrota. Se tuijottaa mua aivan herkeämättä esteen takana istuessaan. Vitsit kun samanlaisen katsekontaktin saisi joskus ulkomaailmassa... Mutta ei, se tuijottaa tuolla intensiteetillä vain ja ainoastaan hallilla ja tilanteessa missä ei tarvitsisi mua tuijottaa... No kyllähän se taas alkoi muutaman toiston jälkeen vilasemaan aina vähän nopeammin sitä estettäkin ja siitähän se siis saa lähtöluvan.

Muiden harjoitusten jälkeen meinasin vielä ottaa vähän puomia, mutta sehän meni vähän ketuiksi. Taisi koira käydä liian kuumana... Eka kerralla ylösmeno oli hyvä, mutta lähti alastulolta vähän liian aikaisin (taisin heilauttaa vahingossa kättä tai jotain). Toisella yrityksellä kompasteli puomilla ja tippui sieltä... Kolmannella meni kokonaan ohi kun kaahotti liikaa ja neljännellä kerralla taisi viimein onnistua koko puomi ja se treeni jätettiin siihen.

Keinua otin pari kertaa, ei ongelmia, ja loppuu pieni rata, jossa kaksi hyppyä, kepit, putki ja hyppy. Kerran "rata" molempiin suuntiin, hauska ja vauhdikas lopetus.

Tokoilua otin vähän väliä. Seuruuta ja liikkeestä seisomisia sekä maahanmenoja. Se into ja tarmo oli jotain ihan ennenkuulumatonta. Sivulletulot oli salamannopeita pamautuksia ja vielä oikeaan kohtaan ja seuruussa oikein puski itseään mua vasten Nauru Aivan liikuttavan innokasta työskentelyä ja mahtavia suorituksia. Ton vireen kun saisi joskus muuallakin kuin agi-hallilla touhuun mukaan!