Eilen oli viimeinen kerta nykyistä toko-kurssia, sitten tarttis taas keksiä miten jatketaan "tottis-uraa".

Alkuun otettiin oikein kehänauhojen sisällä aloluokan mittainen käskytetty seuruu-osio. Kamilla aina välillä keskittyminen hetkeksi katkeaa, kun kuuluu ääniä tahi näkyy jossain jotain liikettä, mutta sitten kun se seuraa niin on kuulemma hyvän näköistä :-D Nyt täytyy treenata seuruuta niin, että ensiksi revitellään patukan kanssa vire ylös, sitten nopeasti lelun vaihto nameihin ja seuruussa nameilla välipalkkausta ja loppuun taas kunnon lelurevittelyt. Josko tolla saataisiin innokasta seuruuta!

Seuraavaksi treenattiin taas luoksetuloa. Ensiksi yksi vauhtiharjoitus eli lelu lentää selän taakse ja sitten pari tekniikkaosiota. Kamilla pääsi pitkällä matkalla vauhti niin kovaksi, että törmäili muhun oikein kunnolla... No ymmärsi muutaman toiston jälkeen vähän ruveta jarruttamaan, mutta kyllä se silti taisi persilleen lentää törmäyksestä ;-)

Väliin otettiin paikallamakuu. Kentän laidassa, missä piti maata, oli jotain outoa monen koiran mielestä eikä kukaan oikein tahtonut jäädä sinne. Kamikin nosteli jalkojaan ja kieppui, "hyi täällä on jotain ällöä!" Välillä makasi pitempääkin ihan ok vaikka itse kävin kaukana ja välillä taas yritettiin vaihtaa paikkaa.

Lopuksi vielä hyppyä. Vein lelun hypyn taakse Kamin odottaessa istuen, sitten otin Kamin perusasentoon ja lähetys "hyppy"-käskyllä. Hyvin lähti ilman, että liikautin eväänikään ja hyppäsi suoraan lelun kimppuun.

Kyllä toi jätkä taas jotain on tälläkin kurssilla oppinut. Nyt täytysi vaan jaksaa itsenäisesti treenata ahkeraan joka paikassa. Tällä hetkellä Kamilla ei keskittymistä riitä muissa paikoissa edes sitä vähää mitä Kaisan kentällä...