Tiistaina oli Ledillä taas Elinan treenit. Kami taukoilee omista aksoistaan, kunnes anturan iho on taas kunnollinen.

Nuoriso treenasi ensiksi pimeää putkikulmaan ja putkesta oikeaan suuntaan kääntymistä. Yksittäisellä putkella tämä oli Ledille ihan helppo homma. Sitten radalla, kun vauhtia oli mukana, oli putkeen uppoaminen välillä vähän haastavampaa. Joka kerta tuli kyllä ulos oikein ulkokurviin.

Radalla oli muutama valssinpaikka, se pimeä putkikulma, kepit ekaa kertaa täyspitkiä ja viimesenä esteenä rengas, jossa Elina palkkaamassa. Tokana esteenä olleesta putkesta Ledi tuli muutaman kerran ulos sisäänmenopäästä, kun näki mun jo lähtevän toiseen suuntaan. Ja kun muutama kerta toistettiin samaan kohtaa (aina väärin) niin alko pennulla keittämään ja se rupesi rähjäämään. Ja sitten kun se rähjää, se ei ajattele. Onneksi rauhottuu nopeasti, kun pyytää rauhoittumaan. Ja sitten taas toimi homma, kun koira rauhottu. Täytyypä muistaa katkaista noi turhaumakiihtymykset heti, niin pysyy homma järjellisenä.

Kepeillä koira oli ekalla kerralla vähän ihmeissään, kun ne jatkukin kuuden jälkeen. Pitää nyt jatkaa koko pitkillä (vinot verkotetut), koska sen ekan puolikkaan koira menee kahdella suoralla loikalla, sen jälkeen rupeaa vähän järkevämmän näköisesti liikkumaan, kun suorilla loikilla ei ulos asti pääsekkään. Rengas radan osana oli ihan ok juttu.

Ledillä on jotain murkkuiän ahdistustakin vissiin. Ollut välillä jotenkin kummallinen: väistelee Kamia, niinkuin Kami olisi aikeissa tappaa sen ja muakin välillä kyttää siihen malliin kuin olisin just piessyt sen... No leikkii se kuitenkin välillä Kamin kanssa taas ihan normaalisti ja aksaili ihan täysillä :) Se on vaan välillä vaikeaa olla nuori.