Maanantaina treenattiin Nooran tahtiin. Jarruja taas piti yhdessä kohtaa vähän asennella, muuten ihan jees. Pitäisköhän sitä joskus oikein käydä itsenäisesti muistelemassa jarrutuksista ja palkkaamassa niistä… Kun vaan ehtis!

Eilen treenattiin tämän näköstä rataa:

1306905674_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tässäkin piti ysillä vähän jarrutella, kerran onnistuin kopauttamaan koiraa kädellä kalloonkin eikä siltikään jarruttanut :D Ja lopun kuviota 24-28 vähän säädettiin, että tuli hyvä. Yllättävä hellekeli vei aika hyvin mehut ohjaajasta ja koirasta, kyllä läähätettiin!

Ennen Kamin aksaa pääsi Led kentälle hengailemaan. Putkeen mentiin muutama kerta niin, että Tiina piti pennusta kiinni ja mä kutsuin putken toisesta päästä. Lopulta se meni ihan ilman houkuttelijaa putken päässä, ihan vaan ohjausta seuraillen. Tie putkihulluuteen on avattu! Muutamia siivekkeiden läpijuoksuja tehtiin kanssa, takaakiertoja ja sylkkäriä.

Illalla pennulla oli ihan kauhiat villitykset päällä kotona. Johan tässä onkin ollut monta tosi rauhallista iltaa. Se vaan on kovin ärsyttävää, että pentu änkee riehumaan metallihäkkiin, jossa Kami yrittää nukkua. Siellä se sitten rallaa ympäri ja pomppii Kamin päällä. Eikä Kami sano mitään! Saisi se kyllä omaa nukkumarauhaansa oppia varjelemaan. Muutamaan kertaan kävin pennun kutsumassa häkistä pois ja sain sen hetkeksi keskittymään johonkin puruluuhun, mutta hetken päästä kantautui taas korviin kolinaa kuraeteisestä… Rauhottu se lopulta. Alottaakseen uudelta klo 4 kun käytin sen pissalla. Eli pissalta taas Kamin häkkiin. Nyt Kami päätti sitten lähteä häkistä muualle ja sain lukittua pennun sinne ja rauha palasi taas loppuyöksi.