Eilen hakutreeneissä Kami tuntui hakevan maalimiehiä enemmään silmillään kuin nenällään. Ihan uutta ja outoa käytöstä. Ja vähän masentavaa...

Alku otettiin taas niin, että Kami saa nähdä kahden maalimiehen lähtevän kohti piiloja ja sitten mentiin pois alueelta ja takaisin tuomaria tervehtimään. Vauhdilla Kami joka kerta lähti kohti oletettua maalia, mutta sitten meni vähän poukkoiluksi. Ekaa maalimiestä Kami ainakin etsi ihan katsellaan, pomppi ja vilkuili vaan ympärilleen. Kai se vähän nenääkin käytti, kun tajusi oikeaan suuntaa lopulta lähteä ja verkon alla makaajan löysi. Toinen maalimies meni aika samalla lailla, tosin löytyi vähän nopeammin.

Kolmas maalimies oli haamuna kallion päällä, se taisi mennä ihan ok. Viimeinen maalimies otettiin hajumielikuvalla, tosin enpä tiedä bongasiko Kami hajun vai näön perusteella maalin. Lähetys keskilinjalta, vähän hapuilua ja lopulta maalille. Verkko vähän arvellutti ennenkuin uskaltautui syömään palkkaa. Nyt otin käyttöön lelun merkiksi siitä, että enää ei etsitä. Lopuksi Kami saa siis revitellä lelua maalimiesten kanssa.

Ennen treenien alkua otettiin muutama kerta irtorullan tuontia. Eka kerta kyseistä treeniä ulkona ja vieraalla rullan antajalla, ihan hyvin meni.

Treenien jälkeen käytiin vielä kävelyllä hoffien ja Ulpu-kelpien kanssa. Kami sai revitellä Ulpakan kanssa ja voi että kun oli kivaa...

Iltapäivällä mentiin moikkaamaan Retua perheineen ;-) Siitä on jo monta kuukautta kun Retun on viimeksi nähnyt ja voi että se on PIENI! Sehän on ihan miniatyyrikoira. Onko Kami oikeesti kasvanut niiin paljon vai Retua pesty liian kuumassa vedessä? Kami yritti Retua ensiksi saada leikkimään, mutta muutaman murahduksen jälkeen alko hiffata, että ei toi taida leikkiä. No onneksi talosta löytyi kaksi pikkupoikaa, jotka Kamia muutaman tunnin leikittikin. Kamilla oli hauskaa, kun leluja lenteli haettavaksi, välillä pyörittiin hippaa ympäri keittiötä ja olohuonetta ja vetolelulla sai vetää poikia perässä pitkin lattioita ;-D Nyt ei Kamia lapset arastuttanut ollenkaan, hyvä että pääsivät leikkimään! Illalla oli hyvin hyvin väsynyt pieni mies kotona.