Tänään käytiin Kamin kanssa ATT:n lauantaitreeneissä Raijan koulutuksessa. Ryhmässä oli meidän lisäksi vain yksi treenaaja, joten ihan rauhassa sai treenailla. Mentiin kolme eri rataa ja ne oli jo ihan oikeita noin 12:sta esteen ratoja! Puomikin oli mukana kahdella radalla, ekalla oli keinu. Keppien paikalle keksin vaan aina toisen reitin, kun Kami ei vielä tee kuin verkkokeppejä.

Olipas mukana mennä oikein kunnon vauhtirataa, tähän mennessä kun treenit on tupannut olemaan vaan tekniikkaväkerrystä. Olihan tossakin toki tekniikkaharjoitusta, mutta sai painaa vauhdilla! Poispäinkäännöstä on viikon aikana treenailtu puiden kierrolla ja se sujui radalla oikein mallikkaasti! Puoliväkisin sitä ängin mukaan, että sai testata onko oppi mennyt perille. Puomikin meni radan osana ihan jees, ylösmenosta tais joutua kerran muistuttamaan, ettei karata ennen lupaa. Ja rengas oli radalla ja meni kanssa oikein hyvin, kerran vaan tuli sivusta.

Viimesellä radalla oli hyvä hyppysuora, jossa sai juosta kovin, sekä koira että ohjaaja. Ja ekaa kertaa kuulin Kamin pitävän jotain pientä mölinää, kun mentiin niin kovaa ja niin innoissaan, hassu :)

Kyllä sai Kami purkaa energiaansa radalle oikein kunnolla, kolme rataa ja jokainen pari kertaa ja jotain pieniä pätkiä vielä erikseenkin. Hypyt toki on edelleen mini-medi korkeuksilla.

Jäipäs hyvä mieli treeneistä :) Kotimatkalla fiiliksiä funtsin ja huomasin, että maanantaina Jaakon treeneissähän mulla ei ollut yhtään tommonen rento meininki ja tekemisen maku. Siksi se homma ei toiminut! Välillä mulle iskee se älytön "näyttämisen tarve" ja jännittäminen että nyt ei saa mokata... Kyllä tälläkin koirakolla siis on paineistumisongelmaa: ohjaaja paineistuu tietyissä tilanteissa ;)