Eilen oli Kamin ja Ansan pentueen pentutreffit! Paikalla olivat pennut Naattia lukuunottamatta sekä isukki-Kami. Ansa-mamma oli jätetty kotiin kun sillä on juoksut.

Treffattiin ATT:n hallilla. Pennut höpsötteli omia "agi-treenejään", mä tahkoin Kamin kanssa vähän puomin ja keinun ylösmenokontakteja... Niitä tarttis nyt vaatia treeneissä superkunnollisesti tehtäväksi, jotta ne kisoissa olis edes välttävät...

Ottaa se kontaktin:kami_kontakti

Entti pyörittelee isukkiaan hallin pihalla:kami_entti

Hallilta lähdettiin Nallikalliolle lampaita moikkaamaan! Pennut pääsivät jokainen vuorollaan pyörimään lampaiden kanssa ja Kami pääsi viimeisenä paimentamaan. Hieman se oli kummissaan pienistä karitsoista, ajossa nousi lauman takaa vähän väliä pää kysyvällä katseella "oikeestiko näitä pieniäkin kuuluu paimentaa?" Se oli taas niin perus-hä-ilme, että oli vähän vaikeeta pysyä pokkana... Mutta hienosti Kami paimensi! Oikein hyvin kuulolla ja rauhallisesti :) Otettiin vähän kuljetusta ja suuntien muistelua lauman ympäri pyörien. Oikea on helpompi, vasemmalle pyöriessä tuppaa tulemaan vähän turhan lähelle. Mutta oikein mallikkaasti meni ottaen huomioon pitkän tauon!

kami_paimen3

kami_paimen2

Paimennuksen jälkeen saivat koiruudet kirmailla pisin pihaa kuka kenenkin kanssa kähjäten, on ne vaan hupaisia otuksia... :)

kami_lapset1

kami_lapset2

kami_lapset3

kami_lapset6

kami_lapset7

kami_lapset8

 kami_lapset9

Illan suussa saatiin vielä herrrrkullista lammastakin rinnan alle, eipä paljon mukavampaa päivää voisi toivoa...

Kiitos!

Kuvat: T. Mäntysalo