Tiistaina treenailtiin kahta eri rataa. Mittasuhteet lienee pyllyllään, mutta tämän tyyppinen oli eka rata:

1266585145_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Alun 1-4 Kami teki oikein näppärästi. Keppien jälkeisellä hypyllä ajattelin treenata persjättöä, mutta selän kääntäminen koiralle tossa kohtaa sai Kamin yrittämään niin kovin perään, että rimat lenteli taas... Valssilla meni paremmin. Putken jälkeinen hyppy oli toinen kohta, missä ajattelin tehdä persjätön ja mennä puomin vasenta puolta, mutta eihän sekään onnistunut, vaan koira meinasi mennä puomille ja sitten kun taas sain sen putkeen, olin itse niin myöhässä, että putken jälkeen koira kääntyi mua kohti eikä osunut hypylle. Puomin oikealta puolelta sujui paljon paremmin!

Toka rata:

1266585165_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kakkoshypyn jälkeen taas tosi nätti käännös. Samoin nelosella. Kutosen meinasi hypätä ensiksi väärältä puolelta, mutta kun muisti pitää koiran "lähellä" vitoshypyllä, sujui kutonenkin. Muuta kummallista radassa ei ollutkaan, mitä nyt loppu"suoraa" vähän viilailtiin. Oikein hyvät treenit ja homma toimi taas ihan kivasti!

Alkaa muuten taas kiinnostamaan muidenkin lajien treenaus, kun on jääneet vähän vähälle. Pitäisköhän sitä tänä kesänä keskittyä agin lisäksi kunnolla tokoon vai paimennukseen? Vai onko aikaa kumpaankaan? Haku nyt joka tapauksessa on vähän vähemmällä huomiolla, kun treenejä on harvemmin ja nekin on jäänyt nyt monesti väliin, kun on aina sattunut väärälle päivälle... Mutta kesän tokokursseja ja paimennustreenejä nyt tuli vähän selailtua, uskaltaiskohan sitä johonkin ilmottautuakin...